Projekt információk

Projekt információk

Pécs- Egyetemvárosban, három épülettömbből álló modern új építésű lakóparkban lakások, üzlethelyiség és gépkocsi parkolók még korlátozott számban eladók. A három épületben összesen 17 lakás, 2 üzlethelyiség és 19 felszín alatti gépkocsiparkoló kerül kialakításra. A lakások mérete és fekvése változó, így mindenki megtalálja a számára ideális ingatlant. A lakások belső elrendezése a Vevő kívánsága szerint rövid ideig még módosíthatók. A hideg-meleg burkolatok, szaniterek, a belső nyílászárók a műszaki tartalom szerinti ár kategóriában szabadon választhatók. Az épületek műszaki átadása 2024.

Eladó Pécsett Mecsekolban az Állatkerttől 1 km-re, 91 m2-es saját 78 nm-es kerttel és 30 nm-es terasszal rendelkező téglalakás. Az ingatlan egy csöndes zsákutca végén egy 4 lakásás társasház 1. emeletén helyezkedik el. A társasház 2024-ben került befejezésre. Az ingatlan minőségi anyagokból és igényes kivitelezéssel került megépítésre. A lakás jelenlegi elrendezése: 3 hálószoba, egy amerikai konyha és nappali, 2 fürdőszoba+

Pécsett a Rigóder városrész kedvelt részén, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, összesen 14 lakásból álló, modern stílusú, háromszintes házban , exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns új építésű, 20cm-es szigeteléssel, lakásonként egyedi mérővel rendelkező központi levegő/ víz hőszivattyús fűtőrendszerrel ellátott, teraszos lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, még leköthetők. A lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint, további egy, illetve kettő, három darab, külön bejáratú, szintén kényelmes hálószoba, valamint minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal ellátott fürdő-WC-k kerülnek kialakításra. A lakáshoz igény esetén külön teremgarázs hely is vásárolható azzal, hogy annak megvétele nem kötelező, amennyiben a vevő kizárólag lakást kíván vásárolni. Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatók, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. A lakáshoz közös használatú panorámás jakuzzival és szaunával ellátott napozó terasz is tartozik, melyet az ár tartalmaz.

Pécsett, a Rigóderi városrészben 1300 m2-es telken épülő 3 lakásos lakóparki projektben 68, 68 és 75 m2-es, nappali + két, illetve nappali + három hálós,24 nm-es iroda , EGYSZINTES, napelemmel szerelt, NULLA ENERGIÁS lakások 18 -22 m2-es garázzsal 10-14 nm-es terasszal és 60-70 nm-es saját kertkapcsolattal, több évtizedes építőipari múlttal rendelkező kivitelezőtől leköthetők. Ugyanezen technológiával és épületgépészeti megoldásokkal szerelt, már átadott referencia lakások igény esetén megtekinthetők. A lakásonkénti 9,5 kW-os napelem rendszer a ház teljes energia szükségletét fedezi (elektromos kazán és vízmelegítő, világítás, klíma) Tégla szerkezet, 15 cm grafitos külső hőszigetelés, 5 kamrás, gázos 3 rétegű üvegezésű ablakok, klíma és riasztó előkészítés. Kiválasztható értékhatáron belül a laminált parketta, járólap – csempe – burkolatok, mosdó, tusoló, kád, csapok, beépített wc, a falak színe, és a belső ajtók. Várható átadás 2023. IV. negyedév. A három féle kiviteli opció ára a következők szerint alakul: L01 -68 m2 es lakás 77.756 .000 MFt + garázs 8--9 MFt L02- 68 m2 es lakás 77.228.000 MFt + garázs 8-9MFt L03-75+25 m2 es lakás 121.118.000 MFt + garázs 8-9 MFt

A könnyen megközelíthető helyen, mégis távol a város zajától, az erdő határában található, családias környezetet biztosító Tolnai Kert lakópark 2024-től 4 panorámás ikerházzal bővül, így összesen 8 új lakás lesz elérhető az otthonkeresők számára. Projekt leírás: Az újépítésű közösségi lakópark Pécs dinamikusan fejlődő, zöldövezeti részén, a nyugati városrészben helyezkedik el, mely 1 különálló családi házból és 4 panorámás teraszházból (8 lakás) áll. A lakóparkba fizikailag elzárt, privát magánút vezet. A zárt lakóparkba elektromos kapun keresztül lehet csak bejutni. A zöldövezeti lakópark tökéletes érzékkel játszik a privátszféra és a közösségi terek határaival. Az épületek kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a tervezők arra, hogy a családok zavartalanul éljék mindennapjaikat. Valamennyi lakás átgondolt elosztású, tágas és világos terekkel rendelkezik, ami a vevő igénye szerint kis mértékben változtatható. A korszerű, rendkívül stabil, környezetbarát és népszerű SIP technológiával épülő házak, a kiváló hőszigetelő- és statikai tulajdonságaik miatt igen gazdaságosan üzemeltethetők. A hőtechnikai előírások miatt már a jövőnek építve 10 cm EPS plusz külső hőszigetelést is kap az épület. A tökéletes hőszigetelés miatt hőhídmentes és a száraz építés során nem kerül nedvesség az épületbe. A Park otthonai hőtechnikailag megfelelnek a mai kor követelményeinek. Minden lakáshoz napelem lesz telepítve, amik által az elektromos fűtés és áramköltség akár nulla is lehet. A NOBO Fjord típusú fűtőpanelek a hőigénynek megfelelő méretben NOBO NCU 2R rádiós vezérlésű termosztáttal vannak ellátva, melyek a NOBO Eco Hub központi egységgel szabályozhatók és programozhatók. Ennél a tökéletes zöld otthonnál nem kell kompromisszumokat kötnie és a rezsiköltségeket is minimálisra csökkentheti.A lakópark autóval a belvárostól alig 10 percre, az uránvárosi autóbusz-állomástól 3 percre található. A könnyebb mindennapokat a közvetlen közelben levő óvodák, iskolák biztosítják: csupán 3 perc innen az Istenkúti Óvoda, valamint a Mandulafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A 2022 év végére elkészülő lakópark otthonait most 5%-os áfával vásárolhatja meg, mellyel több millió forintot spórolhat. A ház kifizetési ütemezése 5 részletben, készültség arányosan történik.

Eladó egy 151 nm-es, belső 2 szintes újépítésű A+-os energiabesorolású, emiatt nagyon kedvező fenntartású ingatlan, amely egy kétlakásos társasház egyik lakása. A telek mérete 1007 m2. A (kettes) lakás elrendezése: Nappali+ étkező, konyha, toalett+ kézmosó (2 db, egy az alsó, egy felső szinten) előszoba, háztartási helyiség, a felső szinten található 3 db 12 nm-es szoba, melyek egyikéből egy 2 nm-es erkély nyílik. emellett egy gardrób, közlekedő és egy fürdőszoba, melyben egy sarokkád, egy zuhanyzó és egy dupla mosdókagyló kap helyet. Az ingatlan jelenleg is építés alatt áll, látványtervek és jelenlegi állpot fotói elérhetőek a hirdetésben. A lakás építése során a legkiválóbb, minőségi anyagok kerülnek beépítésre, a folyamatot és referencia lakást Mecsekoldal Szkókói részén meg lehet tekinteni. A lakás fűtését hőszivattyús redszer fogja megvalósítani, emellett a helyiségekben hűtő-fűtő klímák is beszerelésre kerülnek majd. Udvari parkoló tartozik a lakáshoz. Kivételes lehetőség családnak, akik a Mecsekoldalon képzelik el a jövőjüket nyugodt környezetben és megbízható szomszédokkal. Legyen Ön a leendő szerencsés tulajdonosa ennek a kivételes lakásnak! Keressen bizalommal!

Kozármislenyi 9 lakásos új építésű társasház, udvari parkolóval, minőségi kivitelezéssel.

Új építésű társasházi lakások Siklós szívében. A lakóparkban 4 db 2 emeletes társasház épül, mindegyikben 6 lakás lesz kialakítva. A lakások a szobák számától függően különböző méretűek 52nm -76 nm-ig. Az ingatlanok kialakítás előszoba + konyha-étkező -nappali +1 vagy 2 szoba + fürdőszoba-wc. Ezen kívül mindegyik lakáshoz tartozik erkély/ terasz és egy gépkocsibeálló (br.2M Ft) A társasház szerkezete 30cm tégla, 14 cm szigeteléssel a homlokzaton, és 25 cm kőzetgyapot szigeteléssel a tetőn. A nyílászárók hő és hangszigeteltek, 3 rétegű üveggel, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Fűtése padlófűtés, napelemről üzemelő központi, hőszivattyús rendszerrel, lakásonként külön hőmennyiség mérővel. A szanitereket, lámpákat, hideg - és melegburkolatokat, az új tulajdonos választhatja ki a megadott kereskedőnél, kijelölt egységárakig.

Eladó Pellérdi CSOK-os 2 lakásos családi társasház. Lakások ára: 94 900 000 Ft Átadás: Jelenleg kulcsrakész állapot, albetétesítés és használatbavételi engedély még nincs meg, de az első vevőnél ez is el lesz indítva. A garázs benne van az árban. Tulajdonságok lakásonként: Alsó szint klimatizált, Bröjte 24kW-os gáz központi fűtés radiátorokkal, 3kW-os napelem rendszer, nyílászárók 3 rtg üvegezéssel, 15 cm homlokzati hőszigetelés, lakásonként minden közműóra külön. A két lakás között 30-as hanggátló falak. 5%-os ÁFA visszatérítésre is alkalmas új építésű.

Fonyódliget szabadstrand mellett 60 lakásos társasház, mely 3 ütemben épül. A még elérhető ingatlanok a B és C épületben találhatóak. A C épületben alul 4 üzlet +2 emeleten 6 lakás kerül kialakitásra. A B épületben 33 db lakás, 12 garázs és 12 parkoló hely kerül kialakitásra. Melyek külön megvásárolhatóak. A tervezés során a magas műszaki tartalom mellett, nagyon fontos szempont volt, hogy jól funkcionáló, élhető terek legyenek kialakítva elegáns megjelenésű épületben. Vizparti közelségű panorámával. A B épüéet várható átadása 2023 II.negyedév a C épületé 2024 II.negyedév. FONTOS INFORMÁCIÓ Ingatlan.com FELÜLETEN NEM HiRDETHETŐ

Fonyód Várhegyen épülő 6 lakásos modern stílusú 2 emeletes társasház. Az ingatlanok 54 nm-128 nm méretben, 1+1 szobástól a 2+2 szobásig kerülnek kialakításra. A jól átgondolt élhető terekkel rendelkező luxus színvonalú panorámás lakások 3 szinten (földszint+2 emelet) helyezkednek el. Magas műszaki tartalommal kerülnek kialakításra. Az ingatlan egész éves lakhatásra kialakított, de nyaralásra, befektetési célra is kiváló lehetőség. A lakások klímatizálását hőszivattyús rendszer oldja meg. A projekt átadása a tervek szerint: 2023. április Műszaki tartalom a dokumentumok között található.